Vores Mjød

 

Underfundig® er mjød i en super raffineret version. Brygget på dansk honning og tilsat økologisk æblemost, så den bliver ekstra frisk.

Vi har frembragt Underfundig sammen med nogle af Danmarks bedste vinkypere, og derfor er vores mjød en sofistikeret vinoplevelse med et væld af smagsnuancer. Her får du ikke bare æbler og honning, men også humle og krydderier, duften af sommer og rene kilder.

Underfundig® har samme alkoholprocent som vin, og derfor kan den serveres lige dér, hvor du tidligere ville have serveret vin, champagne eller sauternes. Med isterninger er den fremragende som aperitif, og hvis du tilsætter en tredjedel tonic eller mousserende tør vin, får du en ekstra pikant udgave. Men den er også velegnet til krydrede gryderetter, ost og dessert. 

Underfundig® er sødmefuld og passer perfekt til et moderne køkken. Berlingskes madanmelder, Søren Frank, skrev i sin reportage, at han straks tænkte i ostebaner, og det er rigtigt, at den går særlig godt i spænd med en moden lagret ost eller en blåskimmel.

Vores mjød er et 100 % naturligt, ærligt produkt, udelukkende fremstillet af danske produkter, det vil sige på danskavlet honning og danske, økologiske æbler.

Senest har vi udvidet sortimentet med en ny perlende udgave, Underfundig Sparkling®, som er tilsat bobler, så den bliver ekstra forfinet. Sparkling® smager af livskraft og prikker pirrende, lidt som når du kaster dig ud i årets første havbad. Den er oplagt til cocktails eller som en overraskende og anderledes velkomstdrink. Skal altid – og uden undtagelse – serveres iskold.

 

BESTIL DIN MJØD HER